Søg
Filters

Om salonen

Besøg vores frisør og paryksalon, der ligger i hjertet af skønne Grejsdalen i Vejle. Her vil du opleve en afslappet og imødekommende atmosfære og et højt, fagligt niveau.

Vi serverer altid kaffe, te og kakao, og om fredagen - hvor det gerne må være ekstra hyggeligt - byder vi på et glas champagne eller rosévin.

Der er gratis parkering overfor salonen, og der er også busstoppested lige foran døren. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i salonen - også med kørestol.


Du er  altid velkommen til at ringe til os på: tlf. 75 72 20 55. Vi er passionerede og har øje for den mindste detalje. Du vil opleve et sammentømret team med hver vores spidskompetencer.


Har du brug for inspiration og vejledning ift. hårpleje, hudpleje og makeup, har vi stor indsigt og erfaring at byde ind med. Vi er certificeret forhandler af La Biosthetique, og alle vores produkter i salonen er derfra. La Biosthetiques produkter har særligt fokus på at forebygge fremfor at helbrede, og vi er alle uddannede biostetikere.

Er du pensionist eller studerende, giver vi dig 10% på alle behandlinger - tilbuddet gælder alle hverdage kl. 9-13.


Særligt ang. corona/covid-19

Vi passer ekstra godt på vores kunder og hinanden i denne tid. Vi bærer mundbind ved behandlinger af særlige sårbare kunder der er i kemobehandling, og ved farvning af bryn,vipper og voksbehandlinger. Vi spritter selvfølgelig af efter hver kunde. Hold dig opdateret om de nyeste restriktioner på vores Facebookside.