Søg
Filters

Paryk - sådan hjælper vi dig

Har du brug for vejledning om paryk og hovedbeklædning i forbindelse med et hårtab?

I vores salon, der ligger i hjertet af skønne Grejsdalen i Vejle, får du råd og vejledning, så vi sammen kan finde den paryk, den turban eller det tørklæde, der passer lige præcis til dig.

Vi kan alle - unge som ældre - miste vores hår i en kortere eller længere periode. Det kan skyldes et kræftforløb eller hudsygdomme som alopecia areata, også kaldet pletskaldethed. Vi har stor forståelse for den omvæltning, det er at miste sit hår. Det er afgørende for os, at du føler dig tryg, når du træder ind i vores salon. Her vil du møde Kirsten, der har speciale i hårtab og er uddannet parykspecialist. I vil kunne tale sammen i ro og mag - væk fra salonens øvrige kunder - i vores hyggelige lokale, der er særligt indrettet til Parykstedet. Her kan vi også vejlede dig i brug af makeup og hudpleje, hvis du har brug for det.

Gratis, uforpligtende for-konsultation

Du kan booke tid til en for-konsultation, hvor Kirsten vil fortælle dig mere om de mange muligheder, der er for dig. Hun vil bl.a. lave en farveprøve af dit hår og måle dit hoved, og sammen finder i den stil, der passer til dig. For-konsultationen er gratis og uforpligtende.

Vores salon ligger 5 min. i bil fra Vejle Sygehus, og der er gratis parkering overfor salonen. Der er også et busstoppested lige foran døren. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i salonen - også med kørestol. Kirsten kommer også gerne hen til dig til for-konsultationen, også hvis du er på et sygehus.

Du er også velkommen til at ringe direkte til Kirsten på 61 16 70 06 og booke din tid eller stille spørgsmål. Telefonen har døgnåbent - også i weekenden - så du skal ikke tøve med at ringe. Høj faglighed er sammen med omsorg og tillid fundamentet for, at vi sammen finder den bedste løsning til dig - i det væld af smukke parykker og hovedbeklædning, der findes.


Ofte stillede spørgsmål

Hvis du gerne vil have en paryk eller hovedbeklædning, skal dit eget hår på et tidspunkt klippes af. Det er dig selv, der beslutter, hvornår du er klar til det. Vi tilbyder, at du får parykken og/eller hovedbeklædningen med hjem, og vi går ikke videre med næste skridt, før du er klar. Når vi senere klipper dit eget hår af, er det vores fornemmeste opgave samtidig at klippe og style din paryk, så den passer perfekt til dig. Det er en del af prisen på din paryk, at vi også tilbyder dig den første tilklipning af dit eget hår, når dit hår igen begynder at vokse ud. Er du i kemobehandling, vokser dit hår typisk ud igen 3 uger efter seneste behandling.
Det er altafgørende for os, at du bliver glad for din paryk. Derfor er vores gratis (og uforpligtende) for-konsulationen så vigtig. En paryk er meget personlig, og den skal klippes til og styles specifikt til dig. Derfor kan du ikke købe din paryk i vores webshop.
Prisen på en paryk af fiberhår afhænger af længden og hvordan, den er farvet. Priserne ligger mellem 4000-6500 kr. og er inkl. serviceydelser i den periode, du har brug for parykken. Fiberparykken er typisk til dig, der er i kemobehandling og har et midlertidigt hårtab. Prisen på en paryk lavet af ægte hår ligger mellem 10.000-30.000 kr. Den er typisk til dig, der lider af alopecia areata eller andet varigt hårtab.
Ja, det kan du tro! Vi har et stort udvalg af tørklæder, turbaner, hatte, kasketter, solhatte, nathuer m.m. Vi er certificeret forhandler af det danske mærke, House of Christine Headwear, som vi har et tæt samarbejde med. Der kommer nye kollektioner to gange om året, og du kan se udvalget i vores webshop eller kigge forbi salonen, hvor vi har det største, fysiske udvalg i Trekantområdet. Ring til os på forhånd, så vi kan sætte god tid af til at vejlede dig. Her er mange muligheder for både kvinder, mænd og børn. Birgitte er vores specialist, når det gælder hovedbeklædning. Hun er klar til at hjælpe dig med alt fra materiale til pasform. Hos Birgitte kan du også få en hudanalyse, og hun kan vejlede dig om makeup.
Vi passer altid godt på dig hos Parykstedet - ekstra meget i denne tid. Vi bærer mundbind og visir, spritter af og sørger for, at konsultationsrummet er sterilt. Vi anbefaler alle vores kunder at anvende mundbind. Som situationen er pt., ønsker vi, at du kommer alene - alternativt er du velkommen til at medbringe én ledsager.


Kirsten

Kirsten

Frisør og Paryk specialist

Kirsten har speciale i hårtab og er uddannet parykspecialist med en bred viden indenfor standard- og specialparykker, hårproteser og topextentions. Kirsten har et roligt væsen. Kirsten er uddannet frisør og har mere end 30 års erfaring.

Birgitte

Birgitte

Hovedbeklædnings/makeup specialist

Birgitte er vores specialist, når det gælder hovedbeklædning og makeup. Har du brug for vejledning, er hun altid klar til at hjælpe dig. Vil du nyde en wellness ansigtsbehandling i vores salon, er det også Birgitte, der byder dig velkommen.


Tinka

Tinka

Salonhund

Tinka er vores lille salonhund, der "hjælper" til i salonen. Hun hilser stille og roligt hilser på og skaber tryghed og glæde.