Søg
Filters
Beatrice turbanen er en ‘fits all’ da den både kan imødekomme et sporty, sofistikeret og kreativt udtryk, alt efter hvad du søger.

Her har du en turban med et pandebånd og bindebånd, der efter hvad du er til, kan bindes, hænge løst eller bruges til at skabe en knold eller sløjfe. Med en Beatrice turban er det kun fantasien der sætter grænser i forhold til stylings. Husk du med fordel kan binde Beatrice turbanen før du tager den på.

Denne Beatrice er lavet i det lækreste Caretech® bambus-viskose materiale, som er utrolig blød, nærmest silkeagtig at røre ved. Udover at være et komfortabelt og strækbart materiale, er bambus kendt for at være åndbar og termo-regulerende, og mere fugtabsorberende end bomuld.

A Leaf Story er et minimalistisk, dog super elegant, print som oser af italiensk stemning og varme. Mønstret forestiller fine sorte olivengrene, og står så fint på den cremefarvede base. Printet er et yderst feminint print, og kan nemt sammensættes med både farverige- og afdæmpede outfits. Pandebåndet har en ensfarvet side, med den cremefarvede nuance, mens den anden side har det fine print med grenene. Ved at twiste pandebåndet kan du få en fin kombination, men du kan også vælge blot at vise en af siderne for et mere simpelt udtryk.

Materiale: 95% Viscose (Bamboo), 5% Spandex
Tilgængelighed: På lager
SKU: 5711817012616
419,00 DKK
*
*
*
*