Søg
Filters

Om salonen

Besøg vores frisør salon, der ligger i hjertet af smukke Grejsdalen i Vejle, hvor vi tilbyder alle former for frisørbehandlinger. Du vil opleve en afslappet og imødekommende atmosfære og ikke mindst et højt fagligt niveu.

Vi serverer altid kaffe, te og kakao og vi byder naturligvis også på et glas champagne eller rosévin.

Der er GRATIS parkering overfor salonen, og der er også busstoppested lige uden foran. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i salonen - også med kørestol.

Er du pensionist eller studerende, giver vi dig 10% rabat på alle behandlinger - tilbuddet gælder alle hverdage i tidsrummet 9-13.


Du er  altid velkommen til at ringe til os på: tlf. 61 16 70 06. Vi er passionerede og har øje for den mindste detalje. Du vil opleve et sammentømret team med hver vores spidskompetencer.


Har du brug for inspiration og vejledning ift. hårpleje, hudpleje og makeup, har vi stor indsigt og erfaring at byde ind med. Vi er certificeret forhandler af La Biosthetique, og alle vores produkter i salonen er derfra. La Biosthetiques produkter har særligt fokus på at forebygge fremfor at helbrede, og vi er alle uddannede biostetikere.

Særligt ang. 

Vi bærer mundbind ved behandlinger af særlige sårbare kunder der er i kemobehandling, og ved farvning af bryn,vipper og voksbehandlinger. Vi spritter selvfølgelig af efter hver kunde.

 Følg os på vores Facebookside.