Søg
Filters

Hair & Nail Strengthening - 60 kapsl.

Hår- og neglestyrkende kosttilskud.

For at sikre en sund vækst af hår og negle har hår- og neglerødderne brug for tilstrækkelig energi i form af næringsstoffer, vitaminer og sporstoffer.
Det er ofte tilfældet, at kroppen ikke er i stand til at producere disse stoffer selv og ikke er i stand til at danne depoter. Uden forsyning udefra opstår mangelsymptomer, hvilket kan føre til hårtab og ujævn eller langsom neglevækst.

Det kraftfulde, aktive kompleks i Hair &; Nail Strengthening Food Supplement er baseret på en unik sammensætning af synergistiske ingredienser.

Spirulina, aminosyrer, vitaminer og mineraler i en perfekt afbalanceret sammensætning fremmer sund cellevækst. Hårtab og neglebrud reduceres, håret får glans og struktur, og neglene vokser optimalt og kraftigt igen.

- Spirulina: En alge med en høj koncentration af proteiner, vitaminer og mineraler.
-Aminosyrer: Byggesten af proteiner, der er afgørende for dannelsen af sundt hår og negle.
-Vitaminer: Vitamin A, B, C og D er særligt vigtige for hårets og neglenes sundhed.
-Mineraler: Jern, zink, biotin og andre mineraler spiller en vigtig rolle i stofskiftet og celleregenerering.

De aktive ingredienser absorberes direkte via tarmen og når dermed hår- og neglerødderne direkte. Der har de en målrettet effekt og understøtter sund cellevækst.

Hair &; Nail er et vegansk kosttilskud, der er fri for kunstige tilsætningsstoffer, gluten, lactose, GMO og titandioxid.

Anvendelse:
Vi anbefaler et dagligt indtag af to kapsler Hair & Nail Strengthening Food Supplement i minimum 12 uger Derefter kan du se de første ændringer i dit hår og negle. Resultaterne kan variere fra person til person.

Indeholder 60 kapsler.
Tilgængelighed: På lager
SKU: 4040218866858
339,00 DKK
*
*
*
*