Søg
Filters

Paryk - sådan hjælper vi dig

Har du brug for paryk og hovedbeklædning i forbindelse med et hårtab?

Hos PARYKSTEDET i hjertet af smukke Grejsdalen i Vejle, hjælper vi, i trygge rammer, kvinder der har hårtab med parykker, turban og tørklæder.

Vi kan alle - unge som ældre - miste vores hår i en kortere eller længere periode. Det kan skyldes et kræftforløb eller hudsygdomme som alopecia areata, også kaldet pletskaldethed.

Vi har stor forståelse for den omvæltning, det er at miste sit hår.

GRATIS, uforpligtende for-konsultation

En paryk er personlig og hos os får du god råd og vejledning og din paryk tilpasses specielt til dig. Vi anbefaler derfor at du booker tid til GRATIS og uforpligtende for-konsultation.

Her vil Kirsten, der har speciale i hårtab og uddannet parykspecialist, bl.a. fortælle om fiber- og ægtehårs parykker og de mange muligheder der er for netop dig.  Derefter vil vi lave en farveprøve af dit hår, måle dit hoved og sammen finde din stil.

PARYKSTEDET ligger 5 min. kørsel fra Vejle Sygehus, og der er GRATIS parkering overfor forretningen. Bybus nr. 5 holder næsten lige foran døren. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i - også med kørestol.

Kirsten kommer også gerne til dig til i eget hjem eller på sygehuset, hvis du ønsker det.

Du er altid velkommen til at ringe til Kirsten på tlf. 61 16 70 06 hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning. Telefonen har døgnåbent - også i weekenden - så du skal ikke tøve med at ringe.

Høj faglighed er sammen med omsorg og tillid fundamentet for, at vi sammen finder den bedste løsning til dig - i det væld af smukke parykker og hovedbeklædning, der findes.


Ofte stillede spørgsmål

Hvis du gerne vil have en paryk eller hovedbeklædning, skal dit eget hår på et tidspunkt klippes af. Det er dig selv, der beslutter, hvornår du er klar til det. Vi tilbyder, at du får parykken og/eller hovedbeklædningen med hjem, og vi går ikke videre med næste skridt, før du er klar. Når vi senere klipper dit eget hår af, er det vores fornemmeste opgave samtidig at klippe og style din paryk, så den passer perfekt til dig.
Er du i kemobehandling, vokser dit hår typisk ud igen 3 uger efter seneste behandling.
Det er altafgørende for os, at du bliver glad for din paryk. Derfor er vores GRATS og uforpligtende for-konsulationen så vigtig. En paryk er meget personlig, og den skal klippes til og styles specielt til dig. Derfor kan du ikke købe din paryk i vores webshop.
Prisen på en paryk af fiberhår afhænger af længden og hvordan, den er farvet. Priserne ligger mellem 4500-7000 kr. og er inkl. serviceydelser i den periode, du har brug for parykken. Fiberparykken er typisk til dig, der er i kemobehandling og har et midlertidigt hårtab. Prisen på en paryk lavet af ægte hår ligger mellem 15.000-30.000 kr. Den er typisk til dig, der lider af alopecia areata eller andet varigt hårtab.
Ja, det kan du tro! Vi har et stort udvalg af tørklæder, turbaner, hatte, kasketter, solhatte, nathuer m.m. Vi er certificeret forhandler af det danske mærke, House of Christine Headwear, som vi har et tæt samarbejde med. Der kommer nye kollektioner to gange om året, og du kan se udvalget i vores webshop eller kigge forbi salonen, hvor vi har det største, fysiske udvalg i Trekantområdet. Ring til os på forhånd, så vi kan sætte god tid af til at vejlede dig. Her er mange muligheder for både kvinder, mænd og børn. Birgitte er vores specialist, når det gælder hovedbeklædning. Hun er klar til at hjælpe dig med alt fra materiale til pasform. Hos Birgitte kan du også få en hudanalyse, og hun kan vejlede dig om makeup.
Vi passer altid godt på dig hos Parykstedet. Vi bærer mundbind ved behov og spritter af efter hver konsultation.


Kirsten

KIRSTEN

Kirsten har speciale i hårtab og er uddannet parykspecialist med en bred viden indenfor fibre - ægtehårs parykker, standard-  specialparykker, hårproteser og topextentions. Kirsten har et roligt væsen. Kirsten er uddannet frisør og har mere end 30 års erfaring.

Birgitte

BIRGITTE

Birgitte er vores specialist, når det gælder hovedbeklædning og makeup. Har du brug for vejledning, er hun altid klar til at hjælpe dig. Vil du nyde en wellness ansigtsbehandling i vores salon, er det også Birgitte, der byder dig velkommen.