Søg
Filters

RUBY SKYE - Velvet Lines

Beklager - dette produkt er udgået

En nem turban, der er blød at bære og perfekt til dem som samtidig kan lide de små ekstra detaljer. Denne turban er i designet Velvet Lines med små fine orange detaljer.

Ruby Skye turbanen fra Boho Spirit er en nem Grab & Go-turban, men med meget at tilbyde. Denne bløde og klassiske turban er til dig, der søger en nem turbanløsning, men som samtidig godt kan lide de små ekstra detaljer og den sidste finish.
Turbanen er lavet i det blødeste velour, som er både fantastisk at røre ved og have på. Det grafiske sort/guld-mønster på denne bløde og anvendelige turban udgør en fin og stilfuld kombination. En lille orange tråd-detalje er tilføjet rundt omkring på turbanen, og er en smuk og festlig tilføjelse til den ellers klassiske turban.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SKU: 5711817013736
Før pris: 419,00 DKK
293,30 DKK
*
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

RUBY SKYE - Black n´n´ Leo

5711817012036
Ruby Skye er en nem 'Grab & Go' Turban.

Denne bløde og klassiske turban er perfekt for dem, der søger en nem turbanløsning, men som samtidig godt kan lide de små ekstra detaljer.

Ruby Skye er lavet i blødt, sort viskose stof og dekoreret med camelfarvede leopardpletter. Som kontrast til den sorte farve har vi tilført små orange zigzag syninger som former og holder de små lag rundt omkring på turbanen sammen.

Den bløde Caretech® Bamboo foring tilfører komfort og lethed så du vil føle dig både smarte, komfortabel og tryg, når du bærer modellen.

Materiale:56% Viscose, 42% Polyester, 2% Elastane>br>
Turban til kvinder med hårtab
Turban til kvinder i kemobehandling
Turban til kvinder med alopecia
419,00 DKK 293,30 DKK