Søg
Filters

Mød teamet

Vi er et sammentømret team med hver vores spidskompetencer.

Er du i tvivl om, hvem du skal booke tid hos, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 72 20 55 eller 61167006

Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe dig.

Kærlig hilsen Kirsten & Birgitte

Kirsten

Kirsten

Frisør og Paryk specialist

Søger du en frisør med bred erfaring indenfor dameklip? Kirsten har mere end 30 års erfaring, og hun er bl.a. salonens permanent-professor. Har du børn, der skal klippes, tager Kirsten imod dem med sit rolige væsen, og hun forstår at få selv helt små børn til at føle sig trygge hos hende. Det er også Kirsten, du kan møde, hvis du ønsker viden om paryk og hovedbeklædning.

Birgitte

Birgitte

Hovedbeklædnings/makeup specialist

Vil du have tips og tricks om makeup og hudpleje? Vil du have en voksbehandling eller have farvet bryn og vipper? Så skal du booke din tid hos Birgitte. Birgitte er også vores specialist, når det gælder hovedbeklædning - har du brug for vejledning, er hun altid klar til at hjælpe dig. Hun har det store overblik, og vi kalder hende salonens Cand.Alt. Med sin fantastiske hukommelse husker hun detaljer lige fra, om du skal have fløde i kaffen til den farve læbestift, du plejer at købe.

Tinka

Tinka

Salonhund

Tinka er vores lille salonhund, der "hjælper" til i salonen, hvor hun stille og roligt hilser på. Hun skaber tryghed og glæde for både børn og voksne.